International Conspiracy – Hitler

hitlerDalam Perang Dunia ke 2, Yahudi cuba menekankan bahawa Hitler adalah seorang Nazi. Bagaimanapun, menurut pengarang, Hitler adalah seorang Fascis. Nazi adalah lebih kejam terhadap yahudi berbanding dengan Fascis. Fascisme mengatakan bahawa bangsa Aryan adalah bangsa yang paling mulia. Nazisme pula pergi lebih jauh lagi dengan mengatakan bahawa semua yahudi dan komunis patut dibunuh. Hingga sekarang yahudi masih cuba untuk menunjukkan bahawa Hitler adalah seorang Nazi.

Kaum yahudi juga cuba menunjukkan bahawa Hitler adalah seorang yang tidak boleh dipercayai langsung. Perkara yang sama juga mereka cuba lakukan kepada Saddam Husin.

Hitler, contohnya, mengatakan bahawa perjanjian Versailles telah menghina Jerman dan sangat tidak adil. Akibat dari perjanjian itu menyebabkan Jerman kehilangan banyak tanahnya seperti Czechoslovakia dan Iain-lain. Hitler juga mengatakan bahawa adalah tidak adil bagi mereka untuk mengenakan syarat-syarat perjanjian yang seperti itu kepada negeri yang lemah yang baru kalah perang. Kata Hitler lagi, kalau mereka pulangkan Czechoslovakia kepada Jerman atau sebahagian daripada itu, dan selesaikan masalah-masalah yang dikenakan ke atas Jerman hasil dari perjanjian Versailles itu, maka dia tidak akan menyerang Poland.

Mereka hanya menunaikan satu sahaja dari permintaannya. Lalu apabila Hitler mengatakan bahawa dia akan menyerang Poland, mereka mengatakan bahawa Hitler telah memungkiri janjinya. Mereka tidak mendedahkan kisah yang sebenarnya. Perkara yang sama juga mereka lakukan ke atas Saddam Husin dan menunjukkan bahawa dia adalah seorang yang tidak boleh dipercayai.

Maklumat yang didapati oleh pengarang mengenai pergerakan kumpulan ini pada abad ke 20 adalah cukup sedikit kerana mereka semakin ketat menjaga rahsia mereka. Bagaimanapun, beliau ada memberikan beberapa langkah yang diambil oleh kumpulan ini untuk mencapai matlamat mereka, iaitu satu kerajaan untuk memerintah seluruh dunia di bawah seorang raja yahudi yang akan memerintah dengan sistem kuku besi. Pembantu-pembantu mereka adalah jutawan-jutawan, para cerdik-pandai, pakar ekonomi dan Iain-lain. Manusia-manusia lain akan dikenakan perancang keluarga agar zuriat mereka tidak berkembang.

LANGGAN NEWSLETTER HALUAN PALESTIN
Dapatkan berita terkini Palestin di Email anda 
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Related Posts