International Conspiracy – FREEMASON

Lambang-lambang Freemason
Lambang-lambang Freemason

Menurut William Gary Carr lagi, kumpulan ini mempunyai satu struktur yang cukup kompleks. Kumpulan ini diketuai oleh 13 orang yang mengepalai apa yang dipanggil ‘Council of 33’. Salah seorang dari 13 orang itu adalah ketua bagi seluruh kumpulan itu. Yang 13 orang ini adalah amat dirahsiakan dan kesemua mereka adalah yahudi. Di bawah yang 13 orang ini, ahli-ahlinya mungkin yahudi dan mungkin tidak. Tetapi keahlian mereka adalah dengan mengangkat sumpah taat setia kepada ketua kaunsel 13 itu. Bagi mereka, tidak ada lagi di dalam dunia ini yang lebih tinggi dari ketua mereka itu.

Di bawah Council of 33 ini, strukturnya adalah cukup rumit dan sulit. Contohnya Freemason. Freemason yang paling tinggi sekali dipanggil ‘lluminati’. lluminati ini berada betul-betul di bawah Council of 33. Jeneral Pike itu tadi mungkin seorang ahli dalam lluminati dan Mazzini itu ketuanya. lluminati ini pula akan menyusup masuk ke dalam ‘masonic temples’ yang ada. Jadi ini adalah umpama satu kumpulan rahsia di dalam kumpulan rahsia yang lain. Hanya orang-orang yang terpilih dari kumpulan Freemason ini yang akan diajak masuk ke dalam lluminati.

Freemason ini pula mempunyai banyak lagi rantaian kumpulan-kumpulan yang lain yang berada di bawah mereka. Contohnya ada Lion’s Club, Rotary Club, Rotaract dan lain-lain lagi. Sekarang ini, boleh dikatakan di semua bandar di US ini yang kita pergi kita akan lihat apabila memasuki bandar-bandar tersebut papan tanda yang bertulis ‘L’ yang bermaksud Lion’s Club. Ini menunjukkan bagaimana kuatnya pengaruh mereka di negara ini.

rototact-clubKelab Rotaract ini umpamanya adalah sebuah kelab terbuka yang memilih pelajar-pelajar yang cerdik dan berkaliber tinggi untuk menjadi ahli mereka. Dan bagi pelajar-pelajar yang terpilih untuk masuk, mereka merasakan itu sebagai satu keistimewaan untuk mereka sedangkan tanpa mereka sedari, mereka telah digunakan untuk mencapai kepentingan yahudi, kerana kelab Rotaract itu dikuasai penuh oleh Rotary Club.

Mereka-mereka yang terpilih akan diangkat untuk masuk ke dalam Rotary Club, kemudian Lions Club, Freemason, Illuminati dan seterusnya hingga ke atas. Ahli-ahli kumpulan ini memegang jawatan-jawatan yang tinggi di dalam berbagai-bagai pertubuhan yang lain seperti sekolah-sekolah, universiti-universiti, pejabat-pejabat, syarikat-syarikat dan Iain-lain lagi. Melalui pertubuhan-pertubuhan inilah mereka mencari ahli-ahli yang baru.

Jadi, ini jelas menunjukkan bagaimana yahudi-yahudi itu menggunakan orang lain untuk mencapai apa yang mereka ingini. Bahkan mereka juga boleh menggunakan musuh-musuh mereka untuk membuat kerja-kerja mereka samada dengan disedari oleh mereka atau tidak.

hitlernaziContohnya ialah bagaimana mereka menggunakan Hitler untuk membunuh yahudi yang ada di Jerman, memulakan PD2, dan seterusnya sehingga mereka dapat menubuhkan Israel hasil dari perang itu. ‘Holocaust’ yang dikatakan telah meragut sebanyak 6 juta nyawa yahudi itu adalah palsu semata-mata. Juga bagaimana mereka menggunakan Saddam Husin agar dia menyerang Kuwait dan itu kemudiannya dijadikan alasan untuk menyerang Iraq.

Kumpulan yahudi ini telah cukup lama ditubuhkan. Menurut pengarang itu, mereka juga ada memainkan peranan dalam revolusi di Britain pada abad ke 17.

LANGGAN NEWSLETTER HALUAN PALESTIN
Dapatkan berita terkini Palestin di Email anda 
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Related Posts